Superem les inspeccions més exigents

La Generalitat de Catalunya ha certificat la calitat de les nostres instalacions

Disposar de  les millors instal·lacions es fonamental per que els nostres pacients obtinguin el millor servei clínic, i per que els nostres professionals puguin exercir la seva tasca en condicions óptimes tant a nivell d’equipaments clínics com d’espais de treball,m preparació, etc.

Una cura que es veu respaldada per el recent certificat de la Generalitat de Catalunya que acredita que les nostres instal·lacions superan satisfactòriament el més exigents controls. Un aspecto que com reflexa les recents denúncies de la Confederación Estatal de Sindicatos Médicos (CESM) ha de potenciar-se degut als recents casos de centres que treballen en condicions no adecuades, ni per els seus pacients ni per el personal que ha de desenvolupar una activitat tan delicada com la pràctica médica.

 Consulta aquí aquest interesant artícle sobre el tema

Odontquality poseeix desde fa anys un equip consolidat, experimentat i amb la màxima solvència clínica

Contem amb especialistes altament cualificats en cadescuna de les especialitats: Ortodòncia, Ododntologia conservadora, higienistes titulats i inclús un equip de cirurgia oral i maxil·lofacial.

Amb Odontquality saps que disposaràs de les millors instal·lacions i els professionals millor preparats. Una garantia més per a la teva tranquilitat.