Osteopatia a Barcelona

En Odontquality tractem l’osteopatia i la posturologia amb el nostre osteòpata especialista en ATM. Oferim serveis complementaris com a gabinet especialitzat en osteopatia, posturologia i articulació temporomandibular.

osteopatia-barcelona-2
osteopatia-barcelona

Beneficis Osteopatia

L’Osteopatia resulta de gran utilitat per al tractament de diverses patologies. 

Entre elles podríem nomenar: Patologies de l’aparell locomotor, Lumbàlgies, Dorsàlgies, Cervicàlgies, Hèrnies discals, Desequilibri postural, Esquinços de Turmells…

Però també per a prevenir i alleujar les migranyes i cefalees, vertígens, Bruxisme (estrènyer les dents), restrenyiment, hèrnies entre altres.

Mentre que la Posturologia tracta les causes dels desequilibris posturals intrínsecs tractant les deficiències d’aquest sistema postural fi. Com els receptors del oido, de la boca, visual o dels peus.

osteopatia-barcelona-3

Tractamentes Osteopatia

osteopatia-barcelona-4

En el cas de l’Osteopatia, inicialment es realitza un diagnòstic corporal complet mitjançant anamnesi, test de teixits i articulacions a la recerca de zones amb hipermovilidad o hipomovilidad.

Una vegada localitzades s’utilitzen tècniques d’estiraments, mobilitzacions o manipulacions articulars per a restablir la mobilitat en la zona o zones en disfunció, recuperant l’equilibri corporal perdut.

En posturologia, el tractament es basa en una sèrie de proves que ens permeten esbrinar quins receptors estan alterats i posteriorment, en una segona fase, s’intenta reprogramar aquests receptors perquè treballin millor i reequilibrin tot el sistema postural.

Es combina amb teràpia osteopática i es realitza en col·laboració d’altres professionals, com el podòleg per a la fabricació de plantilles, l’optometrista (teràpia ocular) i l’odontòleg (ajust oclusal, ortodòncia, fèrules de descàrrega articulades….).

Preguntes freqüents

La posició mandibular i maxil·lofacial ens indiquen la posició en el crani.

Aquests receptors enviaran informació constant al cervell, que elaborarà una resposta que enviarà a la musculatura i articulacions perquè mantinguin la postura i el to en caminar.

A vegades aquests sistemes receptors no treballen bé, estan en disfunció, la qual cosa causarà males postures i que grups musculars treballin més que uns altres, instaurant lesions en teixits i articulacions. Els símptomes més comuns són: inestabilitat, vertígens, astènia (cansament continu), cervicàlgies, lumbagos, dorsàlgies, etc.

Sí, clar!

En Odontquality la primera visita és gratis i és on t’informarem dels tractaments i processos. Tu decidiràs en tot moment si continuar o no.

En tots els casos estudiem el finançament personalitzat sense interessos, només amb el teu compte de banc i DNI.

clinica-dental-barcelona

Demana la teva cita