Ortodòncia a Barcelona

L’Ortodòncia és l’especialitat que s’encarrega de corregir les alineacions incorrectes o el mal posicionament de les dents.

Ortodoncia-clinica-dental-barcelona-4
Ortodoncia-clinica-dental-barcelona-3

En què consisteix l'Ortodoncia?

Un desenvolupament defectuós de les peces dentals, la falta o l’excés d’espais o una mala oclusió, entre altres causes, poden provocar una alineació deficient de les peces.

Per corregir aquest desenvolupament defectuós existeixen nombroses tècniques. Des de l’ortodòncia lingual i les ortodòncies convencionals (metàl·liques), l’ortodòncia estètica, amb brackets fets de ceràmica blanca, i les últimes novetats com la denominada ortodòncia invisible Invisalign®.

A Odontquality comptaràs amb un equip de professionals ortodoncistes, especialitzats tant en adults com en nens, que t’explicaran en què consisteix la seva proposta de tractament.

ortodoncia-invisible-2

Tipus d'Ortodoncia

tipos-de-ortodoncia

Existeixen diferents tipus d’ortodòncia en funció de les necessitats, preferències i pressupost de cada pacient.

Actualment les més habituals són:

 • L’ortodòncia convencional

  Els brackets convencionals són metàl·lics, tant els tensors com l’arc.

 • L’ortodòncia Damon

  L’ortodòncia Damon es fonamenta en l’autolligat passiu dels brackets dentals pel qual els filferros aprofiten la pròpia força de l’organisme del pacient afavorint el moviment dental, aconseguint així que els resultats finals es comencin a veure molt abans.

 • L’ortodòncia estètica

  Els brackets estètics estan fets de ceràmica, la qual cosa confereix un color blanc semblant a les nostres dents, millorant l’estètica.

 • L’ortodòncia invisible Invisalign®

  És un sistema innovador basat en alineadors pràcticament invisibles que es canvien cada dues setmanes. Són extraïbles i es fabriquen a mida.

Preguntes freqüents

Encara que es molt millor acudir primer a un especialista, existeixen alguns aspectes que poden indicar la necessitat d’iniciar un tractament ortodòncic.

Alguns d’ells son la sobremosegada de les dents, les dents apinyades o superposades, disposar de molt espai entre dents o tenir dents de més.

La correcció mitjançant ortodòncia pot realitzar-se pràcticament a qualsevol edat, des de l’aparició de les dents definitives fins als 60 anys aproximadament.

A causa dels seus beneficis estètics i de salut, així com la normal coordinació dels maxil·lars, aconseguint una harmonia facial, avui dia és fonamental solucionar aquest tipus de problemes com més aviat millor en els nens.

Sí, clar!

En Odontquality la primera visita és gratis i es on t’informarem dels tractaments i els procesos. Tu decideixes en tot moment si continuar o no. 

En tots el casos estudiem la financiació personalitzada sense interesos, només amb el teu compte bancari i el teu DNI.

Contacta'ns

Volem veure’t aviat i que ens coneguis. Per això t’oferim diverses maneres de posar-nos en contacte a través de les nostres dues clíniques a Gràcia i a Hospitalet.

Truca'ns:

Horari

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu