Odontopediatria a Barcelona

L’Odontopediatria és una branca de l’Odontologia especialitzada en la salut bucal dels nens.

caso-real-ortodoncia-clinica-dental
odontopediatria-barcelona-1

Beneficis Odontopediatria

Ensenyar al nostre fill a tenir una correcta salut dental des de petits estalviarà molts problemes en el futur. És per això que en Odontquality recomanem portar-ho al dentista amb la primera aparició de les primeres dents (a partir dels 6 mesos d’edat).

No és adequat que la primera consulta del nen/a sigui amb dolor/molèsties per a evitar una mala associació de conceptes en anar al Odontopediatra.

En la consulta podrem fer un control i seguiment del desenvolupament del nen/a a nivell craniofacial i dental.

Per a fer més fàcil l’adaptació, la primera visita sempre és adaptativa, és a dir, ajudem al fet que el nen/a se senti còmode i el vegi com una cosa positiva. Mostrant-li els diferents sistemes i aparells que utilitzem en els tractaments.

odontopediatria-barcelona-2

Càries i Ortodoncia Infantil

En el cas de les càries infantils, s’han de detectar com més aviat millor perquè no perjudiquin les futures dents.

Si no es fan visites i exàmens als nens/as és probable que una càries no es detecti fins que sofreixi dolor o molèsties. En aquest cas, potser aquesta càries podria afectar no sols les dents de llet. En canvi, si es detecta en la seva primera fase, és molt fàcil revertir el mal ocasionat per aquesta.

En l’apartat de l’Ortodòncia i de saber sí el nostre fill/a hagi de portar o no, el Odontopediatra podrà resoldre tots els dubtes i més si ha tingut un seguiment des de petit/a, perquè haurà pogut veure i preveure la formació de la boca del petit/a. Per això és tan important portar sovint al nostre fill/a a la consulta.

Preguntes freqüents

Sí!

Durant l’embaràs canvia l’equilibri hormonal, variant el ph de la saliva ocasionant un mitjà bucal més propens per al creixement bacterià.

És per això que no hem d’oblidar-nos de la nostra salut dental en aquest període i tenir visites de control.

Si, clar!

En Odontquality la primera visita és gratis i és on t’informarem dels tractaments i processos. Tu decidiràs en tot moment si continuar o no.

En todos los casos estudiamos la financiación personalizada sin intereses, solo con tu cuenta de banco y DNI.

Contaca'ns

Volem veure’t aviat i que ens coneguis. Per això t’oferim diverses maneres de posar-nos en contacte a través de les nostres dues clíniques a Gràcia i a Hospitalet.

Truca'ns:

Horari

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu