Per què triar Odontquality?

En Odontquality oferim una sèrie de beneficis únics per al pacient. Perquè volem que estiguis feliç amb nosaltres i et traguem un somriure.

  • Professionalitat: Els professionals de la salut són els únics que diagnostiquen i recomanen les solucions odontològiques als nostres pacients.
  • Serietat: El mateix professional especialitzat realitza els tractaments de principi a fi. Sense rotacions injustificades ni canvis aleatoris. Els nostres pacients saben perfectament qui els atendrà.

  • Honestedat: Oferim sempre les solucions més indicades en funció del problema diagnosticat i les necessitats del pacient, ja siguin clíniques o econòmiques.

  • Qualitat: En els nostres tractaments, només utilitzem materials de la màxima qualitat, que ens garanteixin resultats òptims i la màxima durabilitat que requerim per als nostres pacients.

  • Proximitat: Aquí et sentiràs com a casa, tindràs un tracte pròxim i familiar. Som de Barcelona de tota la vida, som els teus veïns. Per això et financem sense interessos el teu tractament sol amb el teu DNI i compte del banc.
Estética-dental-barcelona-1

En les clíniques Odontquality comptem amb la tecnologia de suport diagnòstic més avançada per a facilitar el treball dels nostres professionals.

Per això disposem d’equips  per a realitzar panoràmiques digitals, scaner intraoral, radiografies intrabucals i ortopantomografies, a més de pantalles HD en els boxs per a poder mostrar-te en temps real l’estat de les teves peces dentals o els teixits.

Gràcies als nostres nous equips de scanner intraoral digital, evitem la presa manual de mesuraments, minimitzant el risc d’error humà o imprecisions.

Amb el scanner intraoral, obtenim de manera precisa una imatge de tota l’arcada bucal, ja que ens permet capturar impressions tridimensionals de la boca del pacient.

Mitjançant el seu programari es recrea la dentadura amb una precisió que supera en molt les tradicionals amb motlle, i això ens ajuda en moltíssims tractaments diferents i garanteix una experiència més còmoda en la butaca i una col·laboració més eficient entre la clínica i el laboratori.

Aconsegueix que el procés de mesurament sigui per als pacients una experiència més còmoda mentre podem registrar fins al més mínim detall per a poder planificar al detall, tant l’abordatge, com els materials necessaris i poder determinar amb la màxima precisió les característiques del nou implant, en ortodòncia… 

En Odontquality ens recolzem sempre en la tecnologia més avançada per a assegurar l’èxit de cada intervenció, de cada implant.

Preguntes freqüents

No!

La tecnologia que utilitzem s’adapta a totes les edats, fins i tot és accessible per a persones en cadira de rodes.

Sí, clar!

En Odontquality la primera visita és gratis i és on t’informarem dels tractaments i processos. Tu decidiràs en tot moment si continuar o no.

En tots els casos estudiem el finançament personalitzat sense interessos, només amb el teu compte de banc i DNI.

Contacta'ns

Volem veure’t aviat i que ens coneguis. Per això t’oferim diverses maneres de posar-nos en contacte a través de les nostres dues clíniques a Gràcia i a Hospitalet.

Truca'ns:

Horari

Completa el formulari i ens posarem en contacto amb tu