Ortodòncia Invisible a Barcelona

L’Ortodòncia Invisible o Invisalign® consisteix en una sèrie d’alineadors pràcticament invisibles i extraïbles que es canvien cada dues setmanes per un nou joc.

Ortodoncia-invisible-clinica-dental-barcelona
ortodoncia-invisible

Beneficis Ortodòncia invisible

Els seus avantatges radiquen en el fet que són còmodes, amovibles i pràcticament indetectables.

Fabricats a mesura per a cada pacient, cadascun dels alineadors va movent les dents setmana a setmana, fins que s’aconsegueix la posició i l’alineació desitjades.

Gràcies a aquest revolucionari procediment, es realitzen les correccions sense afectar pràcticament activitats com menjar, beure, o raspallar-se les dents.

ortodoncia-invisible-photo

Preguntes freqüents

Invisalign sol ser ocupat per persones adultes, però també pot ser indicat en adolescents.

Però tots els casos s’estudien per a oferir al pacient la millor opció en cada cas.

Les solucions Invisalign® estan ideats per a tractar un gran nombre de problemes ortodòncics, incloent-hi dents tortes, apinyats o separats

En ser amovibles, és possible llevar-se els alineadors i raspallar-se les dents, per la qual cosa és molt més fàcil mantenir una correcta higiene bucal.

Sí, clar!

En Odontquality la primera visita és gratis i és on t’informarem dels tractaments i processos. Tu decidiràs en tot moment si continuar o no.

En tots els casos estudiem el finançament personalitzat sense interessos, només amb el teu compte de banc i DNI.

Contacta'ns

Volem veure’t aviat i que ens coneguis. Per això t’oferim diverses maneres de posar-nos en contacte a través de les nostres dues clíniques a Gràcia i a Hospitalet.

Truca'ns:

Horari

Completa el formulari i ens posaremo en contacte amb tu