Articulació Temporomandibular a Barcelona

La posició dental i maxil·lar són unes guies fonamentals per a la postura i l’equilibri. En Odontquality comptem amb els millors experts per a tractar ATM.

fisioterapia-atm
articulación-temporomandibular-barcelona

Dolor de mandibula?

Si estàs sentint un d’aquests símptomes pot ser degut a un problema d’articulació temporomandibular: Cefalees, Inestabilitat i vertígens, Dolor cervical, Astenis (fatiga contínua), Dolor mandibular, Contractures musculars, Acufens (sorolls en el oido), Dolor d’esquena o Bruxisme. Per a un diagnòstic òptim és recomanable visitar a un especialista.

articulación temporomandibular barcelona
articulación temporomandibular barcelona
articulación temporomandibular barcelona

Mitjançant tests posturològics i osteopàtics es realitza el diagnòstic. Una vegada localitzats els punts problemàtics es treballen amb tècniques osteopátiques i el disseny personalitzat de fèrules de descàrrega articulades i tractament dental

Preguntes freqüents

El dolor és el símptoma més comú dels trastorns de l’Articulació Temporomandibular. Amb freqüència es descriu com un dolor monòton en l’articulació de la mandíbula i les àrees circumdants, inclòs l’oïda. Altres persones poden no sentir dolor però en canvi tenir disfunció de la mandíbula.

En moltes ocasions els problemes d’articulació temporomandibular poden resoldre’s mitjançant tècniques osteopàtiques i el disseny de fèrules de descàrrega en coordinació amb l’odontòleg especialista.

És l’acció d’estrènyer les dents de manera inconscient en situacions d’estrès o alteració emocional, generant un gran desgast de peces dentals, alterant el periodonte (genives i os), generant artrosi o artritis de l’articulació temporomandibular, contractures musculars i alteració postural.

Sí, clar!

En Odontquality la primera visita és gratis i és on t’informarem dels tractaments i processos. Tu decidiràs en tot moment si continuar o no.

En tots els casos estudiem el finançament personalitzat sense interessos, només amb el teu compte de banc i DNI.

Contacta'ns

Volem veure’t aviat i que ens coneguis. Per això t’oferim diverses maneres de posar-nos en contacte a través de les nostres dues clíniques a Gràcia i a Hospitalet.

Truca'ns:

Horari

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu