Nou equip de radiografies panoràmiques digitals

A Odontquality busquem sempre comptar amb els millors recursos tecnològics per oferir el millor diagnòstic als nostres pacients.

Per això ara a la nostra clínica de Barcelona comptem amb un nou equip de radiografies panoràmiques digitals, que ens permet realitzar, amb la màxima comoditat per al pacient Panoràmiques estàndards, pediàtriques, ATM, Aleta de mossegada o “bitewing” (amb un sistema de mossegada menys invasiu i molest per al pacient), CBCT (CONE BEAN computed tomography) entre d’altres.

Aquest equip, connectat a la pantalla en alta resolució instal·lada a cadascun dels nostres boxes, gràcies a la seva tecnologia VixWin TM PLATINUM permet al professional emetre millors diagnòstics amb imatges panoràmiques precises i clares de l’anatomia del pacient. El GXDP-300 compta amb tecnologia patentada FOX ™ per capturar imatges ben definides i d’alta qualitat, en un instant, amb una ampliació uniforme i una gran uniformitat d’imatge.

A més, gràcies al sistema EasyPosition i les guies d’alineació que col·loquen i estabilitzen adequadament permet realitzar les radiografies a pacients de totes les mides, i és perfectament accessible per a pacients que necessiten fer servir cadira de rodes.

Si vols més informació sobre aquest avançat equip i totes les seves possibilitats aquí et deixem un enllaç d’interès.

Odontquality, a la vanguarda també en tecnologia.