Periodòncia a Barcelona

La periodòncia és l’especialitat que s’ocupa de la prevenció, diagnòstic i tractament dels teixits que sustenten les peces.

periodoncia-2
periodoncia-1

Beneficis Periodòncia

Per al manteniment de la salut, funcionalitat i estètica de les dents és fonamental conservar en bon estat els teixits que els suporten.

El seu deteriorament pot derivar en patologies com la gingivitis, una inflamació i sagnat que afecta bàsicament a les genives, o la periodontitis (piorrea), que ocasiona la destrucció de l’os que suporta la dent.

Aquestes patologies, si no es tracten a temps poden portar a la pèrdua de peces dentals.

Per això a Odontquality realitzem un seguiment i control de l’estat d’aquests teixits, i en cas de problemes, els nostres professionals t’aconsellaran les mesures preventives oportunes, com la correcció del raspallat de les dents, o pal·liatives, com l’eliminació de les plaques de carrall o les boses periodontals.

periodoncia-3

Preguntes freqüents

Habitualment bacteris que si no s’eliminen s’instal·len entre la dent i la geniva, provocant inflamació, també existeix predisposició genètica i factors acceleradors com el tabac, l’estrès, etc.

És fonamental utilitzar el raspall de dents correctament i una pasta dental amb fluorur i el fil dental per remoure els gèrmens i partícules de menjar entre les dents.

Sí, clar!

En Odontquality la primera visita és gratis i és on t’informarem dels tractaments i processos. Tu decidiràs en tot moment si continuar o no.

En tots els casos estudiem el finançament personalitzat sense interessos, només amb el teu compte de banc i DNI.

Contacta'ns

Volem veure’t aviat i que ens coneguis. Per això t’oferim diverses maneres de posar-nos en contacte a través de les nostres dues clíniques a Gràcia i a Hospitalet.

Trucan's:

Horari

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu