Periodòncia

La periodòncia és l’especialitat que s’ocupa de la prevenció, diagnòstic i tractament dels teixits que sustenten les peces.

Per al manteniment de la salut, funcionalitat i estètica de les dents és fonamental conservar en bon estat els teixits que els suporten.

El seu deteriorament pot derivar en patologies com la gingivitis, una inflamació i sagnat que afecta bàsicament a les genives, o la periodontitis (piorrea), que ocasiona la destrucció de l’os que suporta la dent.

Aquestes patologies, si no es tracten a temps poden portar a la pèrdua de peces dentals.

Per això a Odontquality realitzem un seguiment i control de l’estat d’aquests teixits, i en cas de problemes, els nostres professionals t’aconsellaran les mesures preventives oportunes, com la correcció del raspallat de les dents, o pal·liatives, com l’eliminació de les plaques de carrall o les boses periodontals.

La prevenció i el control periòdic és fonamental per evitar la pèrdua innecessària de peces dentals.

Demanar cita a Barcelona Gracia

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Hospitalet

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Barcelona Imaxis

Tavern, 61
Tel. 93 576 88 56

Data

Preferència d'horari

 matì tarda

Preguntes freqüents

Què pot generar problemes en les genives?

Habitualment bacteris que si no s’eliminen s’instal·len entre la dent i la geniva, provocant inflamació, també existeix predisposició genètica i factors acceleradors com el tabac, l’estrès, etc.

Com prevenir problemes com la gingivitis o la piorrea?

És fonamental utilitzar el raspall de dents correctament i una pasta dental amb fluorur i el fil dental per remoure els gèrmens i partícules de menjar entre les dents.

Loading map...

Loading