Radiologia a Barcelona

En Odontquality tractem l’osteopatia i la posturologia amb el nostre osteòpata especialista en ATM. Oferim serveis complementaris com a gabinet especialitzat en osteopatia, posturologia i articulació temporomandibular.

Radiología-barcelona-3
Radiología-barcelona-1

Beneficis Radiologia

Aquest equip, connectat a la pantalla en alta resolució instal·lada en cadascun dels nostres boxs, gràcies a la seva tecnologia VixWin TM PLATINUM permet al professional emetre millors diagnòstics amb imatges panoràmiques precises i clares de l’anatomia del pacient. El GXDP-300 compta amb tecnologia patentada FOX ™ per a capturar imatges ben definides i d’alta qualitat, en un instant, amb una ampliació uniforme i una gran uniformitat d’imatge.

A més, gràcies al sistema EasyPosition i les guies d’alineació que col·loquen i estabilitzen adequadament permet realitzar les radiografies a pacients de totes les grandàries, i és perfectament accessible per a pacients que necessitin usar cadira de rodes.

osteopatia-barcelona-3

Preguntes freqüents

Sí, clar!

En Odontquality la primera visita és gratis i és on t’informarem dels tractaments i processos. Tu decidiràs en tot moment si continuar o no.

En tots els casos estudiem el finançament personalitzat sense interessos, només amb el teu compte de banc i DNI.

Contacta'ns

Volem veure’t aviat i que ens coneguis. Per això t’oferim diverses maneres de posar-nos en contacte a través de les nostres dues clíniques a Gràcia i a Hospitalet.

Truca'ns:

Horari

Completa el formulario i ens posarem en contacte amb tu