Radiologia

La tecnologia més avançada al servei del pacient.

Ara a la nostra clínica de Barcelona comptem amb un nou equip de radiografies panoràmiques digitals, que ens permet realitzar, amb la màxima comoditat per al pacient Panoràmiques estàndards, pediàtriques, ATM i Aleta de mossegada o “bitewing” (amb un sistema de mossegada menys invasiu i molest per al pacient).

Aquest equip, connectat a la pantalla en alta resolució instal·lada a cadascun dels nostres boxes, gràcies a la seva tecnologia VixWin TM PLATINUM permet al professional emetre millors diagnòstics amb imatges panoràmiques precises i clares de l’anatomia del pacient. El GXDP-300 compta amb tecnologia patentada FOX ™ per capturar imatges ben definides i d’alta qualitat, en un instant, amb una ampliació uniforme i una gran uniformitat d’imatge.

A més, gràcies al sistema EasyPosition i les guies d’alineació que col·loquen i estabilitzen adequadament permet realitzar les radiografies a pacients de totes les mides, i és perfectament accessible per a pacients que necessiten fer servir cadira de rodes.

Si vols més informació sobre aquest avançat equip i totes les seves possibilitats aquí et deixem un vídeo d’interès.

A Odontquality considerem fonamental que els nostres professionals puguin treballar amb la informació tècnica més rigorosa, i les màximes garanties d’èxit i seguretat.

Demanar cita a Barcelona Gracia

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Hospitalet

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Sabadell

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Barcelona Imaxis

Tavern, 61
Tel. 93 576 88 56

Data

Preferència d'horari

 matì tarda

Loading map...

Loading