Implants dentals a Barcelona

Els implants dentals consisteixen bàsicament en petites peces de titani pur que s’insereixen en l’os maxil·lar superior o inferior com a suport i arrel de les noves dents artificials.

implantes dentales-2
implantes dentales-1

Beneficis implants dentals

S’utilitzen per a restituir les peces dentals perdudes o per a assegurar i fixar dentadures postisses.

El principal avantatge dels implants dentals és la millora immediata de les funcions de la parla i la masticació i, per descomptat, estètiques.

Avui dia, el grau d’èxit dels implants està entorn del 90 o 95%, i la seva intervenció quirúrgica cada vegada és menys traumàtica per al pacient gràcies a les tècniques denominades cirurgies mínimament invasives.

Tractaments implants dentals

implantes dentales-2

En cas que un implant no es osteointegre, no és perquè l’organisme l’hagi rebutjat, sinó perquè s’ha produït una falta d’unió per problemes de quantitat o qualitat d’os.

En Odontquality com a especialistes en aquesta mena de tècniques, som experts en el diagnòstic de les necessitats de cada pacient, i optem per diferents tècniques en funció d’aquestes necessitats, des d’implants de càrrega immediata, la tècnica “all on four”, sinus lift i implantis post-extracció fins a la col·locació per part del nostre equip de cirurgia oral i maxil·lofacial d’implants zigomàtics en pacients amb pèrdua severa d’os.

Preguntes freqüents

És la solució que millor resuleve la pèrdua d’una o diverses peces dentals, ja que, excepte els queixals del judici, qualsevol pèrdua de dents produeix, abans o després, problemes que no sols afecten les altres peces dentals, sinó que també arriben a implicar les oïdes, el estomago, el coll o l’articulació de la mandíbula.

En principi si. L’únic impediment inicial pot ser la falta d’os o una altra circumstància clínica, que faria necessària la participació d’especialistes en cirurgia oral i maxil·lofacial.

Realment són molt poques. Entre elles es poden assenyalar malalties greus que influeixin en el metabolisme de l’os, infeccions específiques, tumors malignes que afectin l’os, o radioteràpia en grans dosis.

És important dir que els implants dentals no provoquen rebuig en l’organisme.

Normalment es tracta d’una intervenció ambulatòria de durada relativament reduïda que es duu a terme mitjançant anestèsia local.

En intervencions de llarga durada (rehabilitacions completes, maxil·lar, regeneració òssia) es pot arribar a recórrer a la sedació endovenosa.

En principi no. Ni la preparació ni la col·locació de l’implant han d’ocasionar més que alguna molèstia o incomoditat solucionable amb anestèsia local comuna, i ni durant la cirurgia ni el post operatori ha d’haver-hi més molèsties que en les habituals en una extracció normal.

Sí, clar!
En Odontquality la primera visita és gratis i és on t’informarem dels tractaments i processos. Tu decidiràs en tot moment si continuar o no.

En tots el casos estudiem la financiació personalitzada sense interesos, només amb el teu compte bancari i DNI.

Contacta'ns

Volem veure’t aviat i que ens coneguis. Per això t’oferim diverses maneres de posar-nos en contacte a través de les nostres dues clíniques a Gràcia i a Hospitalet.

Truca'ns:

Horari

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu