Estètica dental

L’estètica dental ofereix solucions senzilles, econòmiques i poc invasives per solucionar determinats problemes que afecten la vida diària del pacient i la seva relació amb els altres.

Un desgast excessiu de les dents o un aspecte poc saludable pot solucionar-se fàcilment recobrint les peces amb carilles de porcellana, d’aspecte idèntic a l’esmalt dental.

Aquesta substitució de la cara visible de la peça dental permet aconseguir importants millores de la seva posició, color i forma, amb un mínim desgast de la peça dental.

Emblanquiment

L’emblanquiment dental permet eliminar de l’esmalt totes les partícules que alteren el color original de la dent.

La tonalitat de les dents es va alterant al llarg dels anys a causa de substàncies colorants com el tabac, el cafè, aliments i begudes, determinats medicaments… Aquest canvi de tonalitat pot resultar molt visible, ocasionant molèsties estètiques i complexos.

L’emblanquiment dental mitjançant gel emblanquinant de peròxid d’hidrogen i una llum freda, que accelera l’acció oxidant del gel sobre les nostres dents permet eliminar de l’esmalt totes les partícules que alteren el color original de la dent.

Després del tractament, el somriure queda aclarit un o dos tons respecte a l’inicial.

A Odontquality posem a la teva disposició experts que t’aconsellaran la solució estètica més convenient.

Demanar cita a Barcelona Gracia

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Hospitalet

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Barcelona Imaxis

Tavern, 61
Tel. 93 576 88 56

Data

Preferència d'horari

 matì tarda

Preguntes freqüents

Qui pot portar carilles?

En principi tothom pot optar a colocar-se carilles, no obstant això està contraindicat en pacients amb bruxisme (estrènyer dents) o amb un sever apinyament, ja que en principi hauria d’optar-se per solucionar primer el problema principal.

Quins avantatges té l’emblanquiment dental professional?

Des de la primera sessió ja es noten les dents més blanques, i es blanqueja la dent sense desgastar l’esmalt i sense perjudicar la geniva.

L’emblanquiment dental és efectiu?

Sí, el tractament és efectiu, simplement el grau d’emblanquiment percebut dependrà del grau de color inicial.

En els únics casos que pot resultar no efectiu és en tincions per alteracions intrínseques, com a ingesta de tetraciclinas durant la infància.

Loading map...

Loading