Cirurgia Ortognàtica a Odontquality

A les nostres clíniques Odontquality comptem amb especialistes de primer nivell en cirurgia ortognàtica.

La cirurgia ortognàtica, normalment mitjançant la combinació de cirurgia maxil·lofacial i ortodòncia, aconsegueix tornar a la cara l’harmonia, funcionalitat i estètica correcta i habitualment es classifica en tres tipus d’intervencions:

Cirurgia Maxil·lar: Intervenció que es realitza per col·locar el maxil·lar en la posició correcta per aconseguir l’harmonia facial i la recuperació de la funcionalitat d’aquest os, imprescindible per mastegar, respirar i parlar.

Cirurgia Mandibular: Intervenció necessària quan el pacient té una mandíbula petita i retreta pel que fa al maxil·lar, coneguda com retrognatia o classe 2.
Aquest tipus de problema afecta especialment l’harmonia de la part inferior de la cara i sol provocar problemes com l’apnea de la son.

Cirurgia Maxilomandibular: Intervenció que uneix les dues anteriors i permet reposicionar tant la part inferior com la superior, és a dir el maxil·lar i la mandíbula, per aconseguir una correcta oclusió i harmonia facial i serveix per tractar les següents malformacions: Classe 2, Classe 3 i asimetria facial.

A més en la majoria de casos es pot realitzar mitjançant cirurgia mínimament invasiva i de ràpida recuperació.
Demana ja la teva cita a les Clíniques Odontquality Gràcia o a Odontquality-Imaxis de Sarrià Sant Gervasi i obtindràs una opinió experta, rigorosa i precisa per a solucionar aquest problema que tant et molesta!

Si necessites més informació contacta amb nosaltres

Leave a Reply