Estètica Dental

Què és Estètica Dental?

L’Estètica Dental és una especialitat de l’Odontologia encarregada de solucionar problemes relacionats amb l’aspecte de la boca. Els tractaments serveixen per a mantenir la bellesa amb processos poc invasius, indolors i ràpids.

Un desgast excessiu de les dents o un aspecte poc saludable pot solucionar-se fàcilment recobrint les peces amb carillas de porcellana, d’aspecte idèntic a l’esmalt dental. Aquesta substitució de la cara visible de la peça dental permet aconseguir importants millores de la seva posició, color i forma, amb un mínim desgast de la peça dental.

Tractaments Estètica Dental

Existeixen diversos tractaments relacionats amb obtenir una millora substancial en la bellesa de la boca, encara que els més comuns i famosos són l’emblanquiment dental i les carillas.

Què són les Carilles Dentals?

Les carilles dentals o simplement carilles, són unes petites i fines làmines que s’adhereixen al superfície visible de la dent donant-li un millor aspecte estètic i ocultant problemes visibles i que generen complex. Existeixen dos tipus de carillas: porcellana o compòsit. En principi tothom pot optar a col·locar-se carillas, no obstant això està contraindicat en pacients amb bruxisme (estrènyer dents) o amb un sever apiñamiento, ja que en principi hauria d’optar-se per solucionar primer el problema principal.

Doctor seleccionando carillas para un paciente

Doctor seleccionando carillas para un paciente

 

Què és l’Emblanquiment Dental?

L’emblanquiment dental permet eliminar de l’esmalt totes les partícules que alteren el color original de la dent. La tonalitat de les dents es va alterant al llarg dels anys a causa de substàncies colorants com el tabac, el cafè, aliments i begudes, determinats medicaments… Aquest canvi de tonalitat pot resultar molt visible, ocasionant molèsties estètiques i complexos. L’emblanquiment dental mitjançant gel blanqueante de peròxid d’hidrogen i una llum freda, que accelera l’acció oxidant del gel sobre les nostres dents permet eliminar de l’esmalt totes les partícules que alteren el color original de la dent. Després del tractament, el somriure queda aclarida un o dos tons respecte a l’inicial.

Com fer Emblanquiment Dental?

Encara que amb el pas dels anys han aparegut mètodes per a blanquejar les dents a casa, cap és encara recomanat sinó estan fets per un professional. Quan es blanqueja les dents a casa no es té en compte que podem estar danyant l’esmalt de la dent fins i tot les genives, emmascarant perquè un problema visual però ocasionant un més greu. És per això, que des de Odontquality recomanem visitar a un expert, des de la primera visita ja es podran apreciar canvis significatius en la tonalitat de les dents.

Blanqueamiento dental

Blanqueamiento dental

 

Emblanquiment Dental o Carilles

Realment cap contradiu a l’altre i fins i tot moltes vegades és necessari els dos, però podríem dir que mentre que l’Emblanquiment Dental és més òptim per a petites taques en l’esmalt, les carilles poden arreglar algunes més intrínseques o profundes, fins i tot la forma de les dents.

Recorda que en Odontquality comptem amb experts en Estètica Dental i que la primera visita és gratuïta i sense compromís.

Comptem amb dues clíniques:

Gràcia – Roger de Flor, 271 – 93 459 06 07

Hospitalet – Av, Ponent 19 – 93 448 21 23

Leave a Reply