Nova campanya de concienciació davant la mercantilització de l’odontologia

“Per una Odontologia sense trucs”

El Col·legi Oficial de Odontòlegs i Estomatòlogs de Catalunya ha començat al mes de juny una nova campanya en defensa de l’Odontologia que comte amb el popular Mag Lari com a protagonista. La campanya s’emmarca en els esforços del col·legi en defensa de l’Odontologia, dels seus professionals i de la salut dels ciutadans davant l’evidència que a vegades en algunes clíniques es duen a terme pràctiques i tractaments que poden perjudicar al pacient i la seva salut bucodental.

La campanya porta per nom “Per una Odontologia sense trucs” i juga amb el doble significat de la paraula truc: truc de màgia però també engany. Per això, s’ha comptat amb la participació del Mag Lari, l’il·lusionista amb més projecció del nostre país, que hi diu, textualment: “L’il·lusionisme és l’art de fer creure al públic que l’impossible és possible. Sóc un apassionat de la màgia però, al dentista, quan es tracta de la meva salut bucodental, no m’agraden els trucs. I a tu?”

Des d’Odontquality ens volem sumar a la divulgació d’aquesta campanya, i recordar-te que, en la cura de la teva salut no valen els trucs. Confia en professionals qualificats i col·legiats, els únics capacitats per realitzar-te un diagnòstic rigurós i amb totes les garanties.