Actualitat de les clíniques dentals

Noves denúncies de mala praxi sobre algunes cadenes dentals

Segons les últimes notícies publicades a Gaceta Dental, una prestigiosa revista professional del sector, fa poques dades s’han repetit les denúncies des de diferents àmbits i organismes de les males praxis practicades per algunes cadenes de centres dentals.

Per parlar de dos casos, el Consell de Dentistes d’Espanya, a través de representants a Múrcia ha reiterat les seves advertències sobre la publicitat enganyosa que practiquen algunes grans cadenes de clíniques dentals, en les que s’indica per alguns tractaments preus aparentment molt inferiors al de la competència.

En ells, sota el reclam del “des de” s’intenta oferir aquests preu aparentment molt inferiors, i citem textualment a la resolució de la Direcció General de Planificació, Investigació, Farmàcia i Atenció al Ciutadà de Múrcia, «ocultant maliciosament l’import de la resta del tractament, que és essencial perquè el mateix es consideri acabat».

Un altre cas a Castelló, on el servei de Cirurgia Maxil·lofacial de l’Hospital de Castelló denuncia «mala praxi» d’algunes d’aquestes cadenes, ja que han hagut de solucionar casos de pacients procedents de dues cadenes de clíniques dentals amb greus complicacions.

Des Odontquality ens sumem a les protestes de molts centres dentals per aquestes males praxis, i esperem que finalment es reguli a nivell estatal de forma molt més estricta, perquè amb la salut no s’hi val tot.

Consulta aquí la notícia completa de Múrcia

Consulta aquí la notícia completa de Castelló