Avantatges dels Implants de càrrega immediata

Els implants de càrrega immediata son dispositius col·locats quirúrgicament a la mandíbula del pacient per sustituir la dent, o les dents, perdudes. I s’han convertit en una opció de tractament molt recomenable, sobretot a la zona estètica.

AVANTATGES D’AQUEST TIPUS D’IMPLANT

– La disminució del temps de tractament
El tractament tradicional dura de 4 a 6 mesos i els implants de càrrega immediata permeten sustituir una dent en un sol dia. 

– La menor intervenció quirúrgica
Només es requereix una fase quirúrgica ja que el pilar i la dent prostética es col·locan després d’haver col·locat l’implant. D’aquesta manera es pot evitar la segona cirurgia, que descobreix l’implant tapat per la geniva.

– Fa innecesari l’us de prótesis removibles
Una de les avantatges més significatives es que permet evitar l’us de prótesis removibles o tenir espais sense dents durant el periode d’osteointegració de l’implant.

FACTORS A TENER EN COMPTE
Existeixen una série de riscos i desaventatges que no permeten que aquest tipus de tractament sigui vàlid per a tots els pacients.

L’éxit o el fracàs de l’implant dental està estríctament condicionat pels movimients que pugui patir durant el periode d’osteointegració, a la cantitat i calitat de os adecuada i a la absència total d’infecció dels teixits tous contigus.

Els procediments de càrrega immediata tenen un alt porcentatge d’éxit, sempre i quan es compleixin els requisits i un professional debidament cualificat en aquest tipus de técniques recomani el seu us.

A Odontquality comtem amb auténtics especialistes, visítans i estudiarems les teves posibilitats.