Ortodòncia

L’ortodòncia és l’especialitat que s’encarrega de corregir les alineacions incorrectes o el mal posicionament de les dents.

Un desenvolupament defectuós de les peces dentals, la falta o l’excés d’espais o una mala oclusió, entre altres causes, poden provocar una alineació deficient de les peces.

Per corregir aquest desenvolupament defectuós existeixen nombroses tècniques. Des de l’ortodòncia lingual i les ortodòncies convencionals (metàl·liques), l’ortodòncia estètica, amb brackets fets de ceràmica blanca, i les últimes novetats com la denominada ortodòncia invisible Invisalign®.

A Odontquality comptaràs amb un equip de professionals ortodoncistes, especialitzats tant en adults com en nens, que t’explicaran en què consisteix la seva proposta de tractament.

A Odontquality t’oferirem les opcions idònies per retornar-te un somriure ideal tant estèticament com funcionalment.

Demanar cita a Barcelona Gracia

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Hospitalet

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Barcelona Imaxis

Tavern, 61
Tel. 93 576 88 56

Data

Preferència d'horari

 matì tarda

Preguntes freqüents

Com saber si necessites ortodòncia?

Existeixen alguns aspectes que poden indicar la necessitat d’iniciar un tractament ortodòncic.

Alguns d’ells son la sobremosegada de les dents, les dents apinyades o superposades, disposar de molt espai entre dents o tenir dents de més.

Quins tipus d'ortodòncies hi ha?

Existeixen diferents tipus d’ortodòncia en funció de les necessitats, preferències i pressupost de cada pacient.

Actualment les més habituals són:

 • L’ortodòncia convencional

  Els brackets convencionals són metàl·lics, tant els tensors com l’arc.

 • L’ortodòncia Damon

  L’ortodòncia Damon es fonamenta en l’autolligat passiu dels brackets dentals pel qual els filferros aprofiten la pròpia força de l’organisme del pacient afavorint el moviment dental, aconseguint així que els resultats finals es comencin a veure molt abans.

 • L’ortodòncia estètica

  Els brackets estètics estan fets de ceràmica, la qual cosa confereix un color blanc semblant a les nostres dents, millorant l’estètica.

 • L’ortodòncia invisible Invisalign®

  És un sistema innovador basat en alineadors pràcticament invisibles que es canvien cada dues setmanes. Són extraïbles i es fabriquen a mida.

A quina edat es pot realitzar aquest tractament?

La correcció mitjançant ortodòncia pot realitzar-se pràcticament a qualsevol edat, des de l’aparició de les dents definitives fins als 60 anys aproximadament.

A causa dels seus beneficis estètics i de salut, així com la normal coordinació dels maxil·lars, aconseguint una harmonia facial, avui dia és fonamental solucionar aquest tipus de problemes com més aviat millor en els nens.

Loading map...

Loading