Els implants dentals consisteixen bàsicament en petites peces de titani pur que s’insereixen en l’os maxil·lar superior o inferior com a suport i arrel de les noves dents artificials.
S’utilitzen per restituir les peces dentals perdudes o per assegurar i fixar dentadures postisses.
El principal avantatge dels implants dentals és la millora immediata de les funcions de la parla i la masticació i, per descomptat, estètiques.
Avui en dia, el grau d’èxit dels implants està al voltant de l’90 o 95%, i la seva intervenció quirúrgica cada vegada és menys traumàtica per al pacient gràcies a les tècniques anomenades cirurgies mínimament invasives.
En cas que un implant no es osteointegre, no és perquè l’organisme l’hagi rebutjat, sinó perquè s’ha produït una falta d’unió per problemes de quantitat o qualitat d’os.
En Odontquality com a especialistes en aquest tipus de tècniques, som experts en el diagnòstic de les necessitats de cada pacient, i vam optar per diferents tècniques en funció d’aquestes necessitats, des d’implants de càrrega immediata, la tècnica “all on four”, sinus lift i implants post-extracció fins a la col·locació per part del nostre equip de cirurgia oral i maxil·lofacial d’implants zigomàtics en pacients amb pèrdua severa d’os.
En Odontquality som especialistes en implantologia.
Es la solución que mejor resuleve la pérdida de una o varias piezas dentales, ya que, excepto las muelas del juicio, cualquier pérdida de dientes produce, antes o después, problemas que no sólo afectan a las demás piezas dentales, sino que también llegan a implicar a los oídos, el estomago, el cuello o la articulación de la mandíbula.
En principio si. El único impedimento inicial puede ser la falta de hueso u otra circunstancia clínica, que haría necesaria la participación de especialistas en cirugía oral y maxilofacial.
Realmente son muy pocas. Entre ellas se pueden señalar enfermedades graves que influyan en el metabolismo del hueso, infecciones específicas, tumores malignos que afecten al hueso, o radioterapia en grandes dosis.
Es importante decir que los implantes dentales no provocan rechazo en el organismo.
Normalmente se trata de una intervención ambulatoria de duración relativamente reducida que se lleva a cabo mediante anestesia local.
En intervenciones de larga duración (rehabilitaciones completas, maxilar, regeneración ósea) se puede llegar a recurrir a la sedación endovenosa.
En principio no. Ni la preparación ni la colocación del implante deben ocasionar más que alguna molestia o incomodidad solucionable con anestesia local común, y ni durante la cirugía ni el post operatorio debe haber más molestias que en las habituales en una extracción normal.
Loading map...