Implantologia a Barcelona

Els implants dentals consisteixen bàsicament en petites peces de titani pur que s’insereixen en l’os maxil·lar superior o inferior com a suport i arrel de les noves dents artificials.

S’utilitzen per a restituir les peces dentals perdudes o per a assegurar i fixar dentadures postisses.

El principal avantatge dels implants dentals és la millora immediata de les funcions de la parla i la masticació i, per descomptat, estètiques.

Avui dia, el grau d’èxit dels implants està entorn del 90 o 95%, i la seva intervenció quirúrgica cada vegada és menys traumàtica per al pacient gràcies a les tècniques denominades cirurgies mínimament invasives.

En cas que un implant no es osteointegre, no és perquè l’organisme l’hagi rebutjat, sinó perquè s’ha produït una falta d’unió per problemes de quantitat o qualitat d’os.

En Odontquality com a especialistes en aquesta mena de tècniques, som experts en el diagnòstic de les necessitats de cada pacient, i optem per diferents tècniques en funció d’aquestes necessitats, des d’implants de càrrega immediata, la tècnica “all on four”, sinus lift i implantis post-extracció fins a la col·locació per part del nostre equip de cirurgia oral i maxil·lofacial d’implants zigomàtics en pacients amb pèrdua severa d’os.

Preguntes freqüents

És la solució que millor resuleve la pèrdua d’una o diverses peces dentals, ja que, excepte els queixals del judici, qualsevol pèrdua de dents produeix, abans o després, problemes que no sols afecten les altres peces dentals, sinó que també arriben a implicar les oïdes, el estomago, el coll o l’articulació de la mandíbula.

En principi si. L’únic impediment inicial pot ser la falta d’os o una altra circumstància clínica, que faria necessària la participació d’especialistes en cirurgia oral i maxil·lofacial.

Realment són molt poques. Entre elles es poden assenyalar malalties greus que influeixin en el metabolisme de l’os, infeccions específiques, tumors malignes que afectin l’os, o radioteràpia en grans dosis.

És important dir que els implants dentals no provoquen rebuig en l’organisme.

Normalment es tracta d’una intervenció ambulatòria de durada relativament reduïda que es duu a terme mitjançant anestèsia local.

En intervencions de llarga durada (rehabilitacions completes, maxil·lar, regeneració òssia) es pot arribar a recórrer a la sedació endovenosa.

En principi no. Ni la preparació ni la col·locació de l’implant han d’ocasionar més que alguna molèstia o incomoditat solucionable amb anestèsia local comuna, i ni durant la cirurgia ni el post operatori ha d’haver-hi més molèsties que en les habituals en una extracció normal.

Sí, clar!
En Odontquality la primera visita és gratis i és on t’informarem dels tractaments i processos. Tu decidiràs en tot moment si continuar o no.

En tots el casos estudiem la financiació personalitzada sense interesos, només amb el teu compte bancari i DNI.

Contacta'ns

Volem veure’t aviat i que ens coneguis. Per això t’oferim diverses maneres de posar-nos en contacte a través de les nostres dues clíniques a Gràcia i a Hospitalet.

Truca'ns:

Horari

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu