El nostre director de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial

El Dr. Samir Aboul-Hosn Centenero, M.D, PhD, OMFS, EBOMFS. Metge Cirurgià Maxil·lofacial Nº COMB 36002 a més del nostre director de l’àrea de cirurgia oral i maxil·lofacial és Coordinador del dispositiu de la secció de cirurgia oral i maxil·lofacial de L’Hospital Clínic de Barcelona i Co-director de l’International Master in Oral Surgery. UIC Barcelona.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Universitat Rovira i Virgili, Especialista en Cirurgia Oral i Maxil·lofacial MIR. Metge Intern Resident 2010. Doctor en Medicina amb excel·lent Cum Laude per la Tesi de Tecnologia 3D aplicada a la cirurgia ortognàtica i Diplomat European Board of Oro – Maxillo Facial Surgery, Bèlgica.

La seva formació com a cirurgià oral li permet aplicar tècniques que no totes les clíniques dentals poden realitzar, com la col·locació d’implants zigomàtics i pterigoïdals per a pacients “amb poc os” o tècniques de reconstrucció “all on four” per rehabilitar tota una arcada dental amb sol 4 implants.

A més, està especialitzat en cirurgia ortognàtica per a la correcció de problemes mandibulars i la intervenció en tumors orals i de paròtida.