Tecnologia

A les clíniques Odontquality compten amb la tecnologia de suport diagnòstic més avançada per facilitar el treball dels nostres professionals.

Per això ara, a mes de càmeres de visiografia intraorals i pantalles HD en els boxes per poder mostrar-te en temps real l’estat de les teves peces dentals o dels teixits compten a Barcelona amb un nou equip per realitzar radiografies panorámiques digitals i ortopantomografies.

Estem a la vanguarda, també en tecnologia.

LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA PER AL RECOLÇAMENT DIAGNÒSTIC.

Amb el nostre nou equip de radiografies panorámiques digitals, més precís, compacte i còmode pel pacient podem complir amb les més elevades exigencies de precisió en el diagnòstic, amb la màxima nitidesa gràcies a la seva tecnologia VixWin TM PLATINUM.

Aquest nou equip ens permet realitzar als nostres pacients Panoràmiques standards, pediàtriques, ATM, Aleta de mossegada o “bitewing” (amb un sistema de mossegada menys invasiu i molest per al pacient),  entre d’altres.

A més, l’equip s’adapta perfectament a la mida dels nens i es completament accesible per a persones amb cadira de rodes.

Posem a l’abast dels nostres professionals tota la informació necessària perquè treballin amb les millors garanties.