Tecnologia

A les clíniques Odontquality compten amb la tecnologia de suport diagnòstic més avançada per facilitar el treball dels nostres professionals.

Per això disposem d’equips per realitzar panoràmiques digitals, scaner intraoral, radiografies intrabucals i ortopantomografies, a més de pantalla HD als boxs per poder mostrar-te en temps real l’estat de les teves peces dentals o els teixits.

Estem a la vanguarda, també en tecnologia.

NOUS SCANNERS INTRAORALS DIGITALS

Gràcies als nostres nous equips de scanner intraoral digital, evitem la presa manual de mesuraments, minimitzant el risc derror humà o imprecisions.

Amb l’escàner intraoral, obtenim de manera precisa una imatge de tota l’arcada bucal, ja que ens permet capturar impressions tridimensionals de la boca del pacient.

Mitjançant el seu programari es recrea la dentadura amb una precisió que supera molt les tradicionals amb motlle, i això ens ajuda en moltíssims tractaments diferents i garanteix una experiència més còmoda a la butaca i una col·laboració més eficient entre la clínica i el laboratori.

Aconsegueix que el procés de mesurament sigui per als pacients una experiència més còmoda mentre podem registrar fins al més mínim detall per poder planificar al detall, tant l’abordatge, com els materials necessaris i poder determinar amb la màxima precisió les característiques del nou implant. ortodòncia…

A Odontquality ens donem suport sempre a la tecnologia més avançada per assegurar l’èxit de cada intervenció, de cada implant.

LA TECNOLOGIA MÉS AVANÇADA PER AL RECOLÇAMENT DIAGNÒSTIC.

Amb el nostre equip de scaner digital 3D obtenim la màxima precisió, evitant el mesurament manual en la realització de pròtesis. Un mètode més precís, compacte i còmode per al pacient per complir amb les més elevades exigències de precisió en el diagnòstic, amb la màxima nitidesa gràcies a la tecnologia VixWin TM PLATINUM.

Aquest nou equip ens permet realitzar als nostres pacients Panoràmiques standards, pediàtriques, ATM, Aleta de mossegada o “bitewing” (amb un sistema de mossegada menys invasiu i molest per al pacient),  entre d’altres.

A més, l’equip s’adapta perfectament a la mida dels nens i es completament accesible per a persones amb cadira de rodes.

Posem a l’abast dels nostres professionals tota la informació necessària perquè treballin amb les millors garanties.