Perquè escollir-nos

Clínica dental a Barcelona Gràcia, Barcelona sant Gervasi i l’Hospitalet de Llobregat

A Odontquality portem més de 17 anys oferint els tractaments i intervencions més avançats per a la resolució dels problemes bucodentals, guanyant-nos dia a dia la confiança de centenars de pacients gràcies a la qualitat del nostre treball i al nostre rigor clínic.

Posem al servei dels nostres pacients 3 clíniques pròpies: Clínica dental a Barcelona Gràcia, Barcelona Sant Gervasi i l’Hospitalet de Llobregat, sense franquícies, en les quals un consolidat equip de professionals altament qualificats i especialitzats en les tècniques més avançades en cada àmbit de l’odontologia realitzen un seguiment constant de cada pacient, durant tot el seu tractament.

Estem a l’avantguarda en recerca i en l’aplicació dels últims tractaments i intervencions, inclosos els de cirurgia mínima invasiva, els implants de càrrega immediata i els implants zigomàtics, i ara també al nou centre Odontquality Imaxis a Sarrià Sant Gervasi, cirurgia ortognàtica i cirurgia estètica.

Et garantim que durant un mateix tractament t’atendrà sempre el teu especialista.

Disposem d’especialistes per a cada tipus de tractaments i intervencions, incloent a un cirurgià oral i maxil·lofacial per a les intervencions quirúrgiques avançades en pacients amb pèrdua severa d’os, un especialista osteòpata especialitzat en problemes de ATM (Articulació temporomandibular) i ortodoncistes especialitzats en les tècniques més noves com l’ortodòncia invisible *Invisalign®..

Establim un compromís ètic amb els nostres pacients, oferir-los sempre les solucions idònies segons les seves necessitats i possibilitats, sense sobretractaments ni lletra petita.

Perquè sabem que un client satisfet torna.