Noticias

Nuevo centro Odontquality Imaxis

Odontquality Imaxis, nou centre del Grup

A PLE DISTRICTE DE SARRIÀ SANT GERVASI

Odontquality Imaxis és un centre modern, ubicat al carrer Tavern 61, al costat de l’Hospital Plató, en ple barri de Sant Gervasi que ens permetrà oferir als nostres pacients una cartera de serveis encara més completa.

ÀREA DE CIRURGIA ORAL I MAXIL·LOFACIAL I CIRURGIA ORTOGNÀTICA PER A MALFORMACIONS DE MANDÍBULA

En Odontquality Imaxis trobaràs un preparadíssim grup de cirurgians orals i maxil·lofacials especialitzats en intervencions com:

 • Implants zigomàtics i pterigoideos per a pacients “amb poc os”
 • Tècniques “all on four”, que permeten reconstruir l’arcada superior o inferior mitjançant només 4 suports implantològics
 • Implants de càrrega immediata, que et permeten reduir la col·locació de l’implant en un termini molt reduït de tan sols 24-48 hore
 • Cirurgia ortognàtica

Mitjançant aquest tipus de cirurgia es realitzen fractures controlades dels ossos de les cara i es fixen en una posició diferent.

L’objectiu d’aquesta intervenció és doble, estètic i funcional, permet aconseguir un rostre més harmònic així com una mossegada i calibre de vies aèries adequat. Les patologies que més freqüentment necessiten d’aquest tipus d’intervenció són les maloclusions dentals (acompanyades d’anomalies esquelètiques) que no es poden corregir amb ortodòncia, així com patologia de la son (síndrome d’apnea hipopnea de la son), síndromes malformatives facials …

ÀREA DE CIRURGIA ESTÈTICA I MEDICINA ESTÈTICA

A la nostra clínica de Barcelona Odontquality Imaxis trobaràs a més un equip especialitzat en cirurgia estètica i medicina estètica, preparat per oferir-te solucions a aquests problemes estètics o funcionals que tant t’incomoden.

 • Tractament amb toxina botulínica

Permet el tractament i la prevenció de les antiestètiques arrugues d’expressió, aconseguint fer desaparèixer arruguetes d’expressió superficials i prevenint l’aparició de les mateixes en pacients molt expressius. També s’utilitza en pacients amb problemes de hiperhidrosi (o hipersudoració) palmar o axil·lar.

 • “Fillers” o farcits facials

Tractaments amb àcid hialurònic per tractar les diferents zones de l’anatomia facial (pòmuls, llavis, solc lacrimal …) per omplir els solcs d’envelliment.

 • Fils tensors

Fils que es col·loquen sota anestèsia local a la consulta, aconsegueixen dissimular o tibar una mica aquelles zones que han començat a caure a la cara a conseqüència de l’edat o la pèrdua de pes. Tenen un resultat molt natural, i són una opció per a aquells pacients que no vulguin passar pel quiròfan.

 • Lifting / Miniliftings facials i / o cervicals

El tractament quirúrgic més definitiu i natural per recobrar l’aspecte juvenil i ters de la pell i musculatura facial de la cara. Les incisions queden amagades pel cabell, o en zones de plecs cutanis naturals i permeten traccionar el sistema múscul-aponeuròtic facial.

 • Rinoseptoplàstia i rinoplàstia

Procediments quirúrgics que canvien l’aspecte extern i funcional del nas i permeten des aprimar la punta, rectificar o augmentar el dors, modificar els angles del nas en relació al front o el llavi superior així com rectificar les narius, millorar les irregularitats que transporten la columna d’aire així fins a modificar l’estructura òssia i cartilaginosa (os i cartílag) del dors i les estructures de l’envà.

 • Mamoplàsties

Un dels procediments quirúrgics més comuns per augmentar, reduir o remodelar el pit. Hi ha diverses tècniques que es poden aplicar soles o combinades, s’ha de estudiar cada cas de manera individualitzada per a adequar-se a les necessitats i desitjos de cada pacient:

 1. Augment mamari
 2. Mastopèxia o aixecament de pits
 3. Reducció, simetrització o remodelat ( “remodelling”) mamari
 • Liposucció i Lipoescultura

Procediment quirúrgic senzill que en la majoria d’ocasions no necessita ingrés, molt rarament provoca complicacions si es realitza en un àmbit segur i especialitzat. Permet sostreure teixit gras de petits cúmuls localitzats, restablint el contorn de l’àrea corresponent (Lipoescultura), o bé en la sostracció de quantitats de teixit gras majors en una àrea determinada (liposucció)

Demana ara la teva visita a Odontquality Imaxis prement aquí

Leave a Reply