Noticias

Entrevista a Radio Construyendo Relaciones

Ahir el nostre Cirurgià, el Dr. Samir Aboul-Hosn Centenero, i Carlos Sánchez, gerent de les nostres clíniques dentals i de cirurgia oral i cirurgia estètica a Barcelona, ​​l’Hospitalet i Sabadell, van tenir una entrevista a Ràdio Construyendo Relaciones, al programa Vivir en Plena forma de Christy Repetto.

A l’entrevista, podràs trobar de forma molt clara i detallada la nostra visió sobre l’odontologia, la cirurgia oral i maxil·lofacial i la cirurgia estètica, així com algunes dades molt interessants sobre com han de ser, i no ser, les pràctiques d’una clínica dental i de medicina estètica, sobre les males praxis que s’estan generant per part d’algunes grans cadenes de franquícies dentals.

També vam poder explicar de forma concisa i molt clara la nostra aposta per la qualitat, el rigor clínic i el més estricte codi deontològic en l’atenció, tractament i seguiment dels nostres pacients i algunes de les tècniques que realitzem a les Clíniques de Grup Odontquality a Barcelona, com les intervencions de cirurgia ortognàtica, que permeten canviar problemes estructurals greus en la morfologia de cara i mandíbula, i que poques clíniques a Catalunya poden realitzar, ja que requereix la intervenció d’un cirurgià oral i maxil·lofacial de solvència contrastada i una alta especialització.

Aquí et deixem l’enllaç d’aquesta interessant entrevista.

Entrevista als responsables de Grup Odontquality

Entrevista a Grup Odontquality

Entrevista a Grup Odontquality

Per últim, donar les gràcies al programa, a @radio.construyendo.relaciones i a Christy Repetto per la seva amabilitat, interès i dedicació.

Perquè el nostre compromís per recuperar el prestigi i les bones pràctiques en el sector odontològic i clínic no s’atura, en Odontquality treballem per fer arribar a la població que no totes les clíniques són iguals, que no tot s’hi val a l’hora de tenir cura de la nostra salut i que hem d’estar atents al fet que de a vegades el més barat acaba sortint molt car.

Leave a Reply