AVANTATGES SINDICALS

Si estàs afiliat a l’UGT o a CCOO, tu i els teus familiars directes disposeu d’avantatges especials a les nostres clíniques. 

Odontquality porta més de 16 anys col·laborant amb les principals organitzacions sindicals del pais per afavorir i promoure una millor salut dental entre els seus afiliats i afiliades.

Les clíniques dentals Odontquality posen a la vostre disposició un equip altament qualificat, des de la cirurgia oral i maxil·lofacial en els casos més complexos, incloent la sedació amb anestesista, la implantologia general amb el valor afegit dels implants zigomàtics (pacient amb poc os) i pterigoideos, les dents en un sol dia amb càrrega immediata de la pròtesi i l’ortodòncia fixa convencional (sistema damon, lingual) o transparent Invisalign®.

Tot això realitzat pels nostres professionals col·legiats, que t’assessoraran sobre les millors solucions per tornar a posar en forma les teves dents. Sense enganys, sense sobrediagnòstics ni sobretractaments i sense sorpreses econòmiques posteriors.

ELS TEUS AVANTATGES PER 2021

Neteja dental: Només 20€
(per sessió).

25% de descompte en qualsevol tractament o intervenció quirúrgica. No acumulable a altres promocions.

1ª visita gratuïta amb revisió completa i visiografia.

Urgències i resta de visites preu especial.

Finançament fins a 5.000€ de 12 a 36 mesos sense interessos. Només amb DNI i compte bancari.

I a més, a les nostres clíniques de Barcelona i Hospitalet, finançament dels tractaments d’ortodòncia, tant en nens com en adults, fins a 24 mesos, amb una cuota desde 100€ i sense entrada ni interessos.

Solicita ja la teva 1ª visita gratuïta i aprofita tots els teus aventatges.

Solicitar visita