Radiologia

La tecnologia més avançada al servei del pacient.

Ara a la nostra clínica de Barcelona comptem amb un nou equip de radiografies panoràmiques digitals, que ens permet realitzar, amb la màxima comoditat per al pacient Panoràmiques estàndards, pediàtriques, ATM, Aleta de mossegada o “bitewing” (amb un sistema de mossegada menys invasiu i molest per al pacient), CBCT (CONE BEAN computed tomography) entre d’altres.

Aquest equip, connectat a la pantalla en alta resolució instal·lada a cadascun dels nostres boxes, gràcies a la seva tecnologia VixWin TM PLATINUM permet al professional emetre millors diagnòstics amb imatges panoràmiques precises i clares de l’anatomia del pacient. El GXDP-300 compta amb tecnologia patentada FOX ™ per capturar imatges ben definides i d’alta qualitat, en un instant, amb una ampliació uniforme i una gran uniformitat d’imatge.

A més, gràcies al sistema EasyPosition i les guies d’alineació que col·loquen i estabilitzen adequadament permet realitzar les radiografies a pacients de totes les mides, i és perfectament accessible per a pacients que necessiten fer servir cadira de rodes.

Si vols més informació sobre aquest avançat equip i totes les seves possibilitats aquí et deixem un vídeo d’interès.

A Odontquality considerem fonamental que els nostres professionals puguin treballar amb la informació tècnica més rigorosa, i les màximes garanties d’èxit i seguretat.

Demanar cita a Barcelona Gracia

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Hospitalet

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Sabadell

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Demanar cita a Barcelona Imaxis

Tavern, 61
Tel. 93 576 88 56

Data

Preferència d'horari

 matì tarda

Loading map...

Loading